Web Analytics Made Easy - Statcounter

امشب برنامه تیم منتخب قرن با شب های دیگر یک تفاوت اساسی دارد. سامان خدائی مجری برنامه تیم منتخب قرن تهیه و اجرای این برنامه را به سجاد امیدی تهیه کننده و گزارشگر ایرانی مقیم کالیفرنیا سپرده است.

میهمان این برنامه تیم منتخب و برترین های قرن ورزش ایران، محمد بیاتی است. دروازه بان و مربی اسبق فوتبال ایران که اکنون هشتاد و نه سال سن دارد و ایشان نیز از آن سوی جهان در پروژه بزرگ طرفداری شرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بیاتی هم اکنون ساکن امریکا هستند و به همین منظور این برنامه تیم منتخب قرن طرفداری مقداری متفاوت از سایر برنامه ها ضبط شد. سجاد امیدی در این برنامه ما را همراهی کرد و به دیدار پیشکسوت فوتبال ایران رفت. برنامه ای که اکنون مشاهده می کنید، تیم منتخب قرن محمد بیاتی است اما علاوه بر این یک برنامه خاطره بازی نیز با این پیشکسوت فوتبال ایران تقدیم شما خواهد شد که در حاشیه برترین های قرن ضبط شد. برنامه خاطره بازی را پایان هفته می بینید. برای امشب فقط بخش مربوط به انتخاب تیم منتخب قرن را از کل مصاحبه ای که سجاد امیدی برای طرفداری تهیه کرده است جدا کردیم.

سجاد امیدی قرار است همچنین به دیدار سایر بزرگان فوتبال ایران که در امریکا ساکن هستند برود. منتظر تیم قرن پرویز کوزه کنانی، مصطفی عرب و … باشید.

می خواهیم تیم منتخب تاریخ فوتبال ایران را انتخاب کنیم که به هرحال چند نسل حتی از نسل قبل از شما هم داشته ایم ولی بعد از نسل شما فوتبال جدی شد و الان به صورت حرفه ای دنبال می شود. بازیکنانی که انتخاب می شوند را کسانی انتخاب می کنند که هم بازی شان بوده اند و با حضور بزرگانی مثل شما این برنامه در حال ضبط شدن است. هرکس تیم منتخب خود را برگزیده، البته که می دانم کار سختی است ما در تمام خطوط ستاره های زیادی داشته ایم که ۱۱۰ نفر هم انتخاب کردن از بین آنها سخت است علاوه بر این برای کارشناسان سخت تر هم است ولی بنابراین است که در هر پست یک نفر را انتخاب کنیم. پست حساسی هم که داریم در پست دروازه بانی است. جالب است که چند بازیکن که شاگرد شما در استقلال و باشگاه های دیگر یا تیم ملی بوده اند را هم ما به عنوان میهمان در برنامه داشته ایم و همیشه ذکر خیر شما بوده و در مورد آن دوران هم گپ و گفتی خواهیم داشت. از نظر شما بهترین دروازه بان تاریخ فوتبال ایران چه کسی است؟

مشکل است. خان سردار را یادم است و بازیکنان قدیم که یادم است نمی توانم بگویم خان سردار بهتر است یا کسی دیگر چون بازی ها فرق می کرد و مشکل است که بگویم آقاحسینی بهتر بوده یا حجازی یا رشیدی. اینها همه شاگردان من بوده اند، کلا ۵ نفر از گلرهای تیم ملی شاگردان من بودند، رشیدی، قفلساز را من تمرین می دادم ولی اینکه در این چند نفر کدام شان بهتر است، انتخابش سخت است چون در آن زمان در تیم ملی فقط ۲ بازی می شد الان ۲۰ بازی انجام می شود من چجور بگویم آن دو بازی را یک بازیکن خوب کرده ولی این ۲۰ بازی را ۵ تایش را خوب کرده و من امکان ندارد بتوانم یکی را انتخاب کنم مگر اینکه شما بگویید حالا یکی را بگو. بله اینجور می توانم خیلی بگویم.

اگر یک انتخاب داشته باشید حالا از زمان حجازی یا دوران ایشان؟

من فکر می کنم مثلا رشیدی کمتر از حجازی نبود.

البته نا گفته نماند که از دروازه بان های جدید هم می توانید انتخاب کنید. مثل علیرضا بیرانوند یا پیام نیازمند.

بله ولی این در صورتی است که من بازی های آنها را دیده باشم چون من بازی من بازی های اینها را کمتر دیده ام در مورد خیلی از بازیکنان نمی توانم نظرم را بگویم چون خیلی از بازیها را ندیده ام مثلا همین بازیهایی که بازیکنان ما انجام می دهند را ندیده ام و چجور می توانم بگویم مثلا حسن حبیبی از همه بهتر بوده است. من دوران خودم را بخواهید بگویم می گویم، مصطفی عرب بک چپ خیلی عالی بازی می کرد.

چرا؟

تمام بازیهایش را دیده بودم و چپ پا بود و خیلی با انضباط بود و برای تیم فداکاری می کرد. به این سادگی اجازه نمی داد کسی از او رد شود، رد می شدند نه اینکه رد نشوند ولی تا آخرین لحظه تلاش می کرد تا گوشه راست را بگیرد. یا قلیچ خانی خیلی بازیکن خوبی بود.

در کدام پست می گذارید ایشان را؟

هافبک که بازی می کرد. آنجا خیلی قوی بود خوب می پرید خوب شوت می زد و بازیکن خیلی خوبی بود و از لحاظ اخلاقی نمی توانم چیزی بگویم ولی از لحاظ فنی خیلی بازیکن خوبی بود.

اگر بخواهیم ۴ نفر خط دفاعی را انتخاب کنید، عرب را بک چپ می گذارید. دو دفاع وسط چه؟

اسامی را باید بگویید که یادم بیایند. آنهایی که یادم است را می گویم. عارف خیلی خوب بود و جزو بازیکنان خوب بود. رنجبر روی هم رفته خوب بود چون هم قدش خوب بود هم با سر می توانست توپ را دور کند هم با پا. چند بازی هم در هندوستان انجام دادیم خیلی خوب بازی کرد.

دفاع راست؟

بک راست شما اسم هایشان را بگویید من یادم بیاید.

آن دورانی که بودید آقای آشتیانی می گفتند خیلی خوب بوده است.

آشتیانی خیلی خوبی داشت. حُسنی که آشتیانی داشت البته این برای زمانی است که این سبک از بازی شروع شده بود، هم بک راست بود هم گوش راست بود. وقتی در حمله بودیم آشتیانی به حمله هم اضافه می شد و یکی از کارهای خوب او این بود.

در خط هافبک به جز آقای قلیچ خانی که انتخاب کردید، چه کسانی را در نظر دارید؟

علی پروین خوب بود. پروین از لحاظ اخلاقی صفر ولی از لحاظ بازی عالی بود.

آقای پروین را راست می گذارید؟

راست چه کسانی بودند؟

راست خیلی ها بودند ولی گوش چپ دوره ای شما بودید اصغر شرفی بود.

اصغر شرفی بود، جدیکار بود، جدیکار از همه بهتر بود. او خیلی گل می زد. بازی با عراق بود، شما همین الان هم عراق بروید می گویند جدیکار در تیم هست یا نه. رفتیم آنجا در آن واحد هرچه توپ انداختند، او گل کرد. ۴-۵ گل زد و خیلی خوب بازی می کرد.

گوش راست آقای روشن بوده.

روشن خیلی خوب بود.

دوران شما دورانی بود که فوروارد خوب زیاد داشتیم.

همیشه فوروارد خوب زیاد داشته ایم. در تمام دوران بازیکنان خوب زیاد داشته ایم بازیکنان متوسط هم زیاد بوده اند مثلا اکبر توفان مال قدیم، عباس سیاه، این ها بازیکنان خیلی قوی ای بودند قدیم.

همایون بهزادی.

همایون بهزادی بازیکن خیلی خوبی بود چون هم چپ و راست خوبی داشت هم پرش خوبی داشت و با سر گل می زد.

در فوروارد هم فکر می کنم بی چون و چرا ربطی به نسل ها ندارد، علی دایی انتخاب همه است.

علی دایی است، روشن است، گوش چپ هم جدیکار از همه بهتر است ولی من بقیه را یادم نیست. ممکن است الان بگوید فلانی هم بود ولی من یادم نیست ولی فکر می کنم اگر جدیکار بازی می کرد باز هم انتخاب می شد.

اولین بازی ای که انجام دادید به صورت رسمی چه سالی بود؟

فکر می کنم بازیهای آسیایی در ژاپن بود که آنجا رفتیم. تا جایی که یادم است این بازیها بود و از اسرائیل ۴ تا خوردیم ولی سال بعد آمدیم در هندوستان بازی کردیم و ۴ گل به آنها زدیم

یک سال هم به ایران آمده بودند

بله آمده بودند و آن زمان که آمدند ما مربی بودیم بازیکن نبودیم. محمود مربی بود و من کمک مربی.

اولین بازی رسمی باشگاهی شما چه زمانی بوده است؟ ماشالله الان ۹۰ سالتان هست؟

من ۸۹ ساله ام.

انشالله ۹۰ سال دیگر هم بیایم پیش شما.

نه با انشالله درست نمی شود. با دکتر و دارو و غذا می شود با انشالله ماشالله درست نمی شود اگر اینجور بود همه مردم ایران زنده بودند. تمام کشورهای اسلامی همه زنده بودند با انشالله ماشالله چیزی درست نمی شود.

اولین بازی رسمی ای که انجام دادید، چند ساله بودید؟

باشگاهی؟

بله.

نوزده یا بیست سالم بود.

یعنی حدودا هفتاد سال پیش. چه تیمی بودید؟

تیم دماوند بودم اول هافبک بودم بعد رفتم گلر شدم. هافبک بودم ولی یک روز گلر نداشتند من رفتم در آن پست. چون در پست گلر هم تمرین می کردم مرا گذاشتند گلر و از همان زمان گلر شدم.

به آن کاشته ربطی نداشت؟

نه آن مال بازی های قبلش بود در مدارس که بازی می کردم. یک آقایی بود شوت های قوی داشت و توپ هم از توپ های چرم ایرانی بود که داخل آب افتاده بود، باران هم می آمد و دو برابر سنگین شده بود و زد به گوش ما و الان هم گوش ما از بین رفته. من خاطرات فوتبالی زیاد دارم و یکی از آنها گوشم است.

استاد اگر بهترین مربی تاریخ فوتبال ایران را بخواهیم انتخاب کنیم، انتخاب شما چه کسی است؟ یک ایرانی و یک خارجی.

محمود بیاتی و رایکوف.

سه ورزشکار برتر تاریخ ایران؟

مثلا دو ومیدانی را شما بیاورید با فوتبال، فوتبال با بسکتبال، بسکتبال با کشی، چجور بگویم. مثلا تختی در کشتی خیلی خوب بوده. نامجو در وزنه برداری معروف بود.

یکی دیگر بگویید کامل می شود. دو نفر دیگر می خواهم بگویم ولی این دو نفر به لحاظ اخلاقی خیلی کثیف هستند و اسم شان را نمی آورم چون اخلاق هم جزو ورزش است.

  فرم نظرخواهی تکمیل شده محمد بیاتی

بعد از پایان مصاحبه و ضبط برنامه، محمد بیاتی با همکاری سجاد امیدی فرم تیم منتخب را به این شکل که می بینید تکمیل کرد. در بخش بهترین ورزشکار او ترجیح داد فقط دو نفر را انتخاب کند و در بخش بهترین های فوتبال قرن هم نظر محمد بیاتی این بود که همه بهترین هستند و نمی تواند فقط سه اسم از این ۱۱ انتخاب خود جدا کند. بیاتی همچنین با این توضیح که تمام بازی ها و تمام داوری ها در دوران مختلف را پیگیری نکرده، از انتخاب بهترین تیم و بهترین داور قرن خودداری کرد. بخش اصلی مصاحبه با محمد بیاتی جمعه همین هفته تقدیم شما می شود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: برنامه تیم منتخب تیم منتخب قرن فوتبال ایران خیلی خوب محمد بیاتی سجاد امیدی فکر می کنم داشته ایم همه بهتر بوده اند بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکتور از ذوب‌آهن انتقام گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های تراکتور و ذوب‌آهن از مرحله یک هشتم جام حذفی عصر جمعه از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه با حضور بیش از ۱۵ هزار تماشاگر در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار شد.

دقیقه ۵ بازی ضربه گوستاوو پس از برخورد با مدافع تیم ذوب آهن از بالای دروازه تیم مهمان به بیرون رفت. دقیقه ۱۴ ضربه محکم هاشم نژاد توسط دروازه بان تیم ذوب آهن مهار شد. دقیقه ۲۰ بازی تیم محمد نادری پس از برخورد با مدافع ذوب آهن به کرنر رفت که کمک داور اعلام آفساید کرد. اواخر نیمه نخست برخی از هواداران نور فلش گوشی شأن را روشن کردند. دقایق پایانی بازی بازیکنان تراکتور فشار زیادی روی دروازه تیم ذوب آهن ایجاد کردند که با مصدومیت بازیکن تیم مهمان از فشارها کاسته شد. دقیقه ۵۲ گل دوم تراکتور آفساید اعلام شد. تیم تراکتور برای جبران شکست بازی قبلی در مصاف با ذوب آهن با انگیزه‌ای مضاعف وارد میدان شد و در نیمه نخست چندین موقعیت خوب بدست آورد ولی نتوانست به گل دست بیابد و این نیمه با نتیجه بدون گل به پایان رسید. با شروع نیمه دوم تراکوری ها دقیقه اول این نیمه با ضربه سر مهدی هاشم نژاد به گل نخست دست یافت. دقیقه ۶۱ بازیکن تعویضی ذوب آهن با نفوذ به محوطه جریمه تراکتور گل تساوی را به ثمر رساند. موقعیت تک به تک رحمان جعفری با دروازه ذوب آهن که شوت این بازیکن را پارسا جعفری مهار کرد. دقیقه ۸۰ ضربه محکم آلوز با اختلاف اندک از کنار دروازه به بیرون رفت. بازی با نتیجه یک بر یک خاتمه یافت و به وقت‌های اضافه کشیده شد. در وقت‌های اضافه هم هر ۲ تیم نتوانستند دروازه یکدیگر را باز کنند و نتیجه این دیدار به ضربات پنالتی رسید. تیم فوتبال تراکتور با ترکیب حسین پور حمیدی، مهدی شیری (سجاد آشوری)، عارف آقاسی، شجاع خلیل‌زاده، محمد نادری، صفا هادی، سید مهدی حسینی، ریکاردو آلوز، گوستاوو واگنین (امیرحسین حسین زاده)، مهدی هاشم‌نژاد (مهدی عبدی) و رحمان جعفری (امیرارسلان مطهری) به مصاف ذوب آهن رفت. همچنین تیم ذوب آهن با ترکیب پارسا جعفری، امیرحسین رنگرز، سید محمد قریشی، محمد جواد محمدی (امید لطیفی)، کمال کامیابی نیا (مجید علی یاری)، محسن آذرباد، گریگول چابر ادزه، فریبرز گرامی، علی مصلح، مهرداد رضایی (سید پویا مختاری) و محمد حسین اسلامی وارد میدان شد. تیم داوری این بازی را امیر سامان سلطانی، امیر محمد داود زاده، وحید سیفی، حامد سیری و اکبر بخشی زاده به عنوان ناظر داوری بر عهده داشتند. در طول بازی شجاع خلیل زاده از تیم تراکتور و محمد قریشی و پویا مختاری از ذوب آهن کارت زرد دریافت کردند. از حواشی بازی می‌توان به روشن شدن چراغ نورافکن‌ها از ساعت ۱۸ اشاره کرد. ورود جیمی جامپ به داخل زمین که با حمایت دروازه بان تراکتور به سکو برگشت. ورود آمبولانس به کنار زمین ورزشگاه و مداوای تماشاگر مصدوم کد خبر 6089320

دیگر خبرها

  • شایعه داغ در اصفهان؛ «محمد» نام جدید ژوزه مورایس؟
  • سه مصدوم تراکتور برای استقلال
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • با تنها ۷ بازی؛ صعود لیونل مسی به صدر جدول برترین گلزنان MLS
  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • روشن: بازی با تراکتور برای استقلال حکم مرگ و زندگی دارد
  • شکست پرسپولیس قهرمانی لیگ را تضمین کرد/ سزای بازی دفاعی حذف شدن است/ نباید در غیاب بیرانوند سراغ پنالتی می‌رفتیم
  • تراکتور از ذوب‌آهن انتقام گرفت
  • ترکیب پرسپولیس برای بازی با آلومینیوم مشخص شد