Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-29@14:55:33 GMT

سهم‌خواهی از دولت به اسم انتقاد از «روحانی»

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۱۳

سهم‌خواهی از دولت به اسم انتقاد از «روحانی»


رویداد۲۴-جامعه روحانیت مبارز با نگارش نامه‌ای به حسن روحانی از یک سو خواستار تشکیل دولت فراجناحی شد و از سوی دیگراز آنچه اظهارات حساسبت برانگیز رئیس‌جمهور خوانده شده انتقاد کرد؛ انتقادی که بی‎توجه به حمله‎ها و هجمه‎های شکست‎خوردهای انتخابات علیه منتخب اکثریت مردم ایران بوده است و به نوعی رنگ و بوی حمایت از آن اقدامات دارد که همین امر در آستانه تشکیل کابینه نشان از تلاش برای اعمال فشار به رئیس جمهور برای کسب سهمیه در دولت آینده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اصولگرایان دریک سال منتهی به انتخابات مدام تبلیغ کرده بودندکه «روحانی کاری نکرده است» و آن‌قدر این موضوع را برجسته کردند که خودشان هم باورشان شده بود روحانی در طول چهار سال هیچ دستاورد و عملکرد قابل دفاعی ندارد و با همین رویکرد وارد انتخابات شدند.
پس از پایان انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری کشور و شکست نامزد اصولگرایان از حسن روحانی روند تخریب از سوی اصولگراهای تندرو همچنان ادامه یافت.
علیرضا زاکانی، از حامیان ابراهیم رئیسی که خود نیز برای مقام ریاست جمهوری ثبت‌نام به عمل‌آورده بود؛ اما صلاحیتش مورد تائید قرار نگرفت در پیام تبریک کنایه‌آمیزی به روحانی گفت: «علی‌رغم همه بداخلاقی و خلاف‌گویی‌های آقای روحانی و همفکرانش در ایام تبلیغات و تخلفات صورت گرفته توسط مسئولین دولتی قبل و در حین برگزاری انتخابات - تا جایی که شائبه مهندسی آراء را در ذهن‌ها متبادر می‌ساخت و اعتراضات را برمی‌انگیخت - با پایان انتخابات و سیر قانونی آن، باید به جناب آقای روحانی تبریک گفت و اعلام نمود که رقابت انتخاباتی پایان‌یافته و فصل کار و تلاش برای ساختن ایران اسلامی آغازشده است.»
علاوه بر این توهین و اعمال فشار از همه سو به حسن روحانی رو به افزایش نهاد و خبرسازترین آن در روز قدس روی داد. درحالی‌که مردم روزه‌دار تهران فارغ از گروه‌بندی‌های سیاسی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین به خیابان‌ها آمده‌ بودند، فردی که بلندگو به دست داشت در مراسم خطاب به مردم می‌گوید روحانی می‌گوید و مردم پاسخ می‌دهند مرگ بر آمریکا، مجری سپس گفت: «آن روحانی را نگفتم روحانیت را گفتم. کسانی که می‌گویند شعار مرگ و این حرف‌ها باید جمع شود لباس زنانه بپوشند از مملکت بروند.»
این در حالی است که عده‌ای نیز در اطراف رئیس‌جمهور حلقه‌زده بودند و علیه او شعارهایی چون مرگ بر منافق، مرگ بر آخوند آمریکایی و "روحانی بنی‌صدر پیوندتان مبارک!" سر دادند.
از طرف دیگر باگذشت تنها چند روز از این اتفاق در روز عید فطر، میثم مطیعی از مداحان کشور که پای ثابت برنامه‌های تبلیغاتی ابراهیم رئیسی بوده، شعری را با اشاره به افراد نشسته در صف اول نماز که مسئولان دولتی و غیردولتی بودند، خواند و برجام را به شکل توهین‌آمیزی موردنقد قرارداد. پس‌ازاینکه نسبت به قرائت این اشعار اعتراضاتی صورت گرفت، صداوسیما در برنامه خبری بیست و سی واکنش‌ها به اشعار مداح فوق را " حاشیه‌سازی" و طرح " مسائل فرعی" به‌جای امور اصلی کشور دانست.
بااین‌حال خبرگزاری تسنیم طی مصاحبه با دو عضو جامعه روحانیت مبارز خبر از نگارش نامه‌ای داده است که در آن از رئیس‌جمهور به خاطر حاشیه‌سازی‌ها توسط او و بیان اظهاراتی که سبب تشویش اذهان عمومی شود، گله کرده‌اند. البته بنا بوده تا به دیدار رئیس‌جمهور بروند و تقاضاهای خود را چهره به چهره مطرح کنند که درنهایت به نامه اکتفا شده است.
محمد رهبر، از اعضای جامعه روحانیت مبارز در گفت‎وگو با رویداد۲۴در رابطه با این نامه توضیح داد که «اجماع جامعه روحانیت مبارز بر این بود که باید تذکراتی به آقای رئیس‌جمهور با توجه به شرایط حاضر در کشور و مشکلاتی که مردم‌دارند، داده شود تا نسبت به این مسائل بیشتر بیندیشد.»
وی در همین گفت‌وگو در خصوص درخواست جامعه روحانیت مبارز از روحانی با تأکید بر اینکه هدف از نامه اصلاح بهتر کارها است، می‌گوید: «برخی از موضع‌گیری‌ها روحانی در مورد 2030، سپاه و فرمایشات مقام رهبری خوب نبود و رئیس‌جمهور باید این‌ها را تعدیل کند. به‌خصوص در رابطه با فرمایشات رهبری و مواضعی که رهبر معظم دارند با تمام‌قد باید در خدمت آن باشد نباید ذره‌ای زاویه به وجود آید.»
در حالی محمد رهبر چنین به واکنش‌های رئیس‌جمهور نقد دارد که تخریب‌کنندگان حسن روحانی در این دو ماه 24 میلیون رأی او را نادیده گرفته‌اند و در بدترین شکل خود آن را به نمایش گذارده‌اند. در این مدت آنان نه‌تنها مورد بازخواست از سوی قوه قضائیه قرار نگرفته‌اند، بلکه اعضای جامعه روحانیت مبارز نیز در نامه خود هیچ اشاره‌ای به آن‌ها نکرده‌اند و تنها سخنانی را که از سوی رئیس‌جمهور نمی‌پسندند را مطرح ساختند و آن را عامل اختلاف در کشور دانسته‌اند و باوجودآنکه توهین‌کنندگان کاملاً شناخته‌شده هستند، محمد رهبر با تأکید بر اینکه جامعه روحانیت درصدد نیست این قضیه را فردی نگاه کند و به افراد کاری ندارد، آنان را دارنده ماسک به خصوصی بر چهره می‌داند که متاثرازبعضی حرکت‌های افراد مشکوک هستند.
اما مهم‌ترین مسئله‌ای که در این نامه به چشم می‌خورد و بارها از سوی دیگر اصولگرایان مورداشاره قرار گرفت تشکیل دولتی فراجناحی و تأثیر نپذیرفتن از برخی جریان‌های مشکوک بوده است. پیش‌ازاین نامه و بلافاصله پس از اعلام نتیجه انتخابات سعید جلیلی خبر از تشکیل دولت در سایه داد و پس‌ازآن بارها حامیان ابراهیم رئیسی از روحانی برای تشکیل کابینه خواسته‌اند که 16 میلیون رأی مخالف به خود را هم در نظر داشته باشد و حتی محسن کوهکن پیشنهاد داده است که محمدرضا باهنر به‌جای اسحاق جهانگیری برای مقام معاون اولی معرفی شود.
محمد رهبر نیز ضمن اشاره به این مطلب که هدف از نگارش نامه ایجاد چالش نیست و برای بهتر کار کردن دولت دست به این کار زده‌شده است، مطرح کرد که: «اگر بین ما وحدت، انسجام و همدلی به وجود آید، دشمنان اجازه طرح برخی حرف‌ها را به خود نمی‌دهند؛ بنابراین باید به اصول نظام، خط ولایت، مصالح ملت و فراجناحی و تأثیر نپذیرفتن از برخی جریان‌های مشکوک پایبند بود و دولتی شایسته‌سالار تشکیل داد.»
از زمانی که انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسیده کارشناسان براین اعتقاد هستند که چهار سال آینده برای دولت روحانی سخت خواهد بود زیرا منتقدان از هیچ کمکی برای سخت‌تر شدن آن کوتاهی نخواهند کرد، بنابراین به نظر می‌رسد کارهایی که این روزها علیه رئیس‌جمهور شاهد هستیم دارای پیام مهمی است که چیزی جز حضور یک یا چند نماینده از بین 16 میلیون رأی‌دهنده به رقیب انتخاباتی روحانی نیست که اگر چنین نشود تا آخر چهار سال دوم حسن روحانی در پاستور در بر همین پاشنه خواهد چرخید.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۰۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالمطهر محمدخانی؛ رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در روزنامه همشهری نوشت، روسای جمهور در ادوار مختلف، سفرهای استانی به بخش‌های مختلف کشور را در دستور کار داشتند اما کلانشهر «تهران» به‌دلیل آنکه پایتخت و محل حضور وزارتخانه‌ها و مراکز دولتی است، هرگز جایگاهی در برنامه‌ها نداشت و از این‌رو شهرداری در همه ادوار تنها هزینه حضور دولت را پرداخت می‌کرد و در مواجهه با گره‌های موجود نمی‌توانست دولت را تمام‌قد با خود همراه کند که این روند مشکلات بسیاری را به تهران تحمیل کرد.
از سوی دیگر، شهرداری در برخی پروژه‌ها نیاز به همراهی دولتمردان دارد که هرگز از سوی دولت‌های گذشته عملیاتی نشده است. حضور شهردار تهران در هیأت دولت از همان روزهای ابتدایی رهاوردهای بسیاری برای شهر داشته ‌که یکی از آنها همراهی دولت برای انعقاد قراردادهای واردات واگن و وسایل حمل‌ونقل برقی و همچنین بازدید رئیس‌جمهور از جنوب پایتخت بود. روز پنجشنبه در یک رخداد کم‌نظیر، دولت سیزدهم تصمیم گرفت تا از بخش‌های مختلف جنوب تهران بازدیدی داشته باشد و طی دیدار با مردم، گره از مشکلات شهروندان باز کند؛ بازدیدی که برای نخستین‌بار طی ادوار مختلف انجام شده بود و شهروندان توانستند دغدغه‌های خود را با رئیس‌جمهور، وزرا و مدیران شهری به‌صورت همزمان در میان بگذارند. در این میان رئیس‌جمهور، وعده افتتاح چند مرکز درمانی و بیمارستانی را به مردم منطقه۱۷ داد؛ منطقه‌ای که در این زمینه دچار کمبود سرانه است. نوسازی بافت فرسوده نیز یکی از دغدغه‌های مردم در جنوب شهر تهران است که ارائه بسته‌های تشویقی و هماهنگی با شهرداری برای نوسازی در دستور کار رئیس‌جمهور قرار گرفت. مسئله کمبود برق و خاموشی نیز دیگر دغدغه مردم تهران به‌خصوص در فصل تابستان است که رئیس‌جمهور در این خصوص عنوان کرد: «با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده است.» همچنین بحث وجود بافت مسکونی در حریم ریلی راه‌آهن دیگر مطالبه شهروندان بود که دولت برنامه‌های خود را برای رعایت حریم ریلی و حل پلاک‌های مسکونی‌ تشریح کرد. در این دیدار خبری خوش به پایتخت‌نشینان داده شد: ۱۳هزار پلاک در منطقه۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به‌عنوان پلاک فرسوده هستند و درصورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت‌وساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود و امکان ساخت ۳۰هزار واحد مسکونی فراهم خواهد شد. وزیر کشور نیز به همراه مدیران شهری بازدیدی از عملیات عمرانی فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی، ابرپروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) و شن‌چاله‌ها داشت که برای رفع معارضان پروژه بروجردی نیز دستوراتی از سوی وی صادر شد. همچنین بنا شد تا دولت طرحی برای انتقال بازار آهن شادآباد ارائه کند. صیانت از حریم پایتخت دیگر موردی بود که در این بازدید بر آن تأکید شده است. یکی دیگر از موضوعاتی که سال‌ها مردم منطقه۱۷ را درگیر کرده، وجود تیرهای برق معارض و فرسوده بود و حضور این تیرها باعث سختی رفت‌وآمد خودروهای امدادی می‌شد که رئیس‌جمهور دستور جمع‌آوری این تیرها را دادند. بازدید صورت‌گرفته در ششم اردیبهشت‌ماه، آورده‌های بسیاری برای پایتخت‌نشینان به‌خصوص مردم جنوب شهر داشت و به یاری خدا، گره مشکلات چندین و چندساله پایتخت ‌باز خواهد شد. به‌نظر می‌رسد طی ادوار مختلف شهرداری این هماهنگی بین مدیریت شهری و دولت در نوع خود کم‌نظیر است و پیوند دولت خدمتگزار و شهرداری تهران با یکدیگر را می‌توان به‌عنوان مسیری برای بهبود چالش‌های موجود در پایتخت دانست که به‌عنوان یک الگو برای ادوار بعدی درنظر گرفته خواهد شد.

کد خبر 847383 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهرداری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • قبرس ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را از سر گرفت
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم