Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير ارتباطات و اطلاع‌رساني اسرائيل: اميدوارم که اين انتخاب موجب حمايت از صلح با رياض و همپيمانانش شود و قدرت مبارزه با تروريسم و اسلام‌گرايي افراطي به رهبري ايران را تقويت کند!

به گزارش جام نيوز، در پي اعلام رسمي وليعهدي «محمد بن سلمان» پسر ملک سلمان در عربستان سعودي، يکي از وزراي دولت رژيم صهيونيستي اعلام کرد که اين انتصاب به تقويت روابط رياض-تل‌اويو منجر خواهد شد و بر تجارت و اقتصاد تاثيري مثبت خواهد گذاشت و با نظارت «دونالد ترامپ» رئيس‌جمهور آمريکا، موجب خير و برکت کل منطقه از جمله اسرائيل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روزنامه «القدس العربي» با انتشار اين خبر نوشت: رسانه‌هاي اسرائيلي نيز همانند اين وزير از انتصاب محمد بن سلمان ابراز خشنودي کردند زيرا وي بارها با مقامات اسرائيلي ديدار داشته و انتخاب او به وليعهدي آرزوي اسرائيلي‌ها بوده است.

به گزارش فارس، «أيوب القرا» وزير ارتباطات و اطلاع‌رساني اسرائيل در صفحه‌اش در فيسبوک به محمد بن سلمان انتخابش به عنوان وليعهد را تبريک گفت و نوشت: اميدوارم که اين انتخاب موجب حمايت از صلح با رياض و همپيمانانش شود و قدرت مبارزه با تروريسم و اسلام‌گرايي افراطي به رهبري ايران را تقويت کند!

القدس العربي در ادامه گزارشي تحت عنوان «ديدارهاي مخفيانه وليعهد عربستان با مقامات اسرائيلي» نوشت: رسانه‌هاي اسرائيلي که روز گذشته از انتخاب محمد بن سلمان به عنوان وليعهد خشنود و راضي بودند، تحليل‌ها و مقاله‌هايي را در همين راستا منتشر کردند.

طبق اين گزارش، روزنامه يديعوت احرونوت به نقل از منابع اطلاعاتي نوشته که محمد بن سلمان ديدارهايي با مقامات اسرائيلي داشته است و اين مقامات اسم رمزي «پسر» (الولد/يِلِد) را براي او انتخاب کرده‌ بودند.

«سمدار بيري» نويسنده اين گزارش بدون اشاره به مکان‌ها و زمان‌ها و شمار ديدارهاي صورت گرفته، در ادامه نوشت: اسرائيل و عربستان دشمنان و دوستان و منافع مشترکي دارند. اما به‌نظر مي‌رسد که محمد بن سلمان همکاري احتمالي‌اش با اسرائيل را فورا علني نخواهد کرد و تلاش خواهد کرد که اين همکاري را محرمانه ادامه دهد.

روزنامه «اسرائيل اليوم» نيز که از روزنامه‌هاي نزديک به «بنيامين نتانياهو» نخست‌وزير رژيم صهيونيستي است، نوشت: پسر سلمان در به رسميت شناختن اسرائيل شتاب نخواهد کرد، اما انتخاب يک فرد جوان و بي‌تجربه که احيانا شتاب‌زده نيز تصميم خواهد گرفت و در مقايسه با اسلافش، انعطاف بيشتري در مقابل رسانه‌هاي غربي نشان مي‌دهد و بيش از سايرين از ضرورت تحقق همکاري راهبردي و منطقه‌اي به‌منظور حفظ امنيت ملي و مبارزه با تروريسم و مقابله با تهديد ايران آگاه است، بذر اميد زيادي را در روابط اسرائيل و عربستان مي‌کارد.

اما روزنامه هاآرتص نوشت: ديدارهاي دوره‌اي سعودي-اسرائيلي، طي دو سال گذشته در شهر «ايلات» در ساحل درياي سرخ برگزار شده است.

روزنامه جروزالم پست نيز به قلم «يوشع تايتلباوم» کارشناس امور عربستان در دانشگاه «بار ايلان» نوشت: بن سلمان مهندس شماري از طرح‌ها و پروژه‌هايي است که عربستان و اسرائيل را در خط فکري واحدي قرار مي‌دهد و وي به دنبال ايجاد يک جبهه مشترک براي از بين بردن تأثير ايران در لبنان، عراق و يمن است.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۷۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته برخی اعراب از اسرائیل برای نابودی حماس محال است

«پیشتر در طول جنگ [کنونی علیه غزه]سران نظامی و سیاسی اسرائیل ادعا کردند که سران اعراب میانه‌رو از اسرائیل خواستند، حماس را برای همیشه نابود کند». این، ادعایی است که روزنامه اسرائیلی معاریو امروز شنبه مطرح کرده است.

به گزارش فارس، مقصود از اصطلاح میانه‌رو، آن دسته از دولت‌های عربی است که یا با رژیم اسرائیل توافق صلح دارند یا اخیرا با این رژیم روابطشان را عادی‌سازی کردند یا تمایل دارند، بزودی عادی‌سازی کنند.

در ادامه ادعای معاریو آمده «درست است، آن‌ها [سران اعراب میانه‌رو]، از اینکه حماس نابود شود، خیلی خوشحال خواهند بود، اگر چنین چیزی طی چند هفته اندک و با کمترین تلفات در میان غیرنظامی‌ها ممکن شود. اما روشن است که اکنون چنین چیزی محال است و طولانی شدن مدت جنگ به سود کشور‌های عربی میانه‌رو بخصوص عربستان سعودی نیست».

این روزنامه اسرائیلی در ادامه ایده نابود شدن کامل حماس از دید عربستان سعودی را در برهه کنونی محال می‌داند و می‌نویسد «ایده نابود شدن حماس برای همیشه، از نظر سعودی‌ها، اکنون توهم به نظر می‌رسد... تمرکز عربستان اکنون بر توافق عادی‌سازی [با اسرائیل]از طریق شراکت با آمریکاست».

نوامبر گذشته (یک ماه و اندی بعد از شروع جنگ) نیز نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته بود، بسیاری از کشور‌های عربی خلیج فارس، تمایل دارند که اسرائیل کار حماس را تمام کند، چون می‌ترسند که این رویداد به شعله‌ور شدن وضعیت در کشورهایشان منجر شود. در این گزارش اشاره شده بود که این کشورها، آرزوی تمام شدن چیزی را دارند که به محور مقاومت ایران معروف است، اما در عین حال میترسند که زبانه‌های آتش، دامن آنان را بگیرد.

علاوه بر این، موسی ابومرزوق از سران حماس، ۲۹ ماه اکتبر گذشته (کمتر از یک ماه از آغاز جنگ) در گفتگو با شبکه الجزیره فاش کرد، خیلی از «خارجی ها» به او گفته‌اند، برخی عناصر در تشکیلات خودگردان فلسطین و برخی کشور‌های عربی از به شکل محرمانه از غرب خواسته‌اند، حماس را نابود کند. او اشاره کرد که خیلی از گلوله‌هایی که اکنون [آن زمان اوایل جنگ]، غزه با آن بمباران می‌شود، از کشور‌های عربی آمده و منبع خیلی از کمک‌ها به تشکیلات خودگردان برای مقابل با مقاومت فلسطین، کشور‌های عربی است.

دیگر خبرها

  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • حمله شدید اللحن روزنامه نگار مشهور اسرائیلی به نتانیاهو
  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • خواسته برخی اعراب از اسرائیل برای نابودی حماس محال است
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است